IT-sikkerhed

Vi garanterer for IT-sikkerhed på højeste niveau. Med dagens trusselsbillede skal IT-sikkerhed og cybertrusler tages meget alvorligt. Vores sikkerhedseksperter er altid opdaterede indenfor de nyeste sikkerhedsløsninger. Dette for at vi altid kan rådgive om og implementere løsninger der er med til at sikre jeres virksomhed.

Cyber Security


Cyber Security er den største digitale udfordring i det 21. århundrede. Cyberangrebene bliver samtidigt mere sofistikerede og komplekse.

Skærmbillede 2018-09-21 kl. 08.30.58.png

Cyber Awareness


Ransomware, Phishing mails, hacking og datatyveri er blevet en del af vores hverdag, og derfor noget, vi er nødsaget til at forholde os til.

shutterstock_712815163.jpg

Risk Assessment


Hos ITSecurity tilbyder vi en halv til en hel dag sammen med vores sikkerhedseksperter, hvor du vil få et øjebliksbillede af din virksomheds IT-sikkerhed. 

shutterstock_325528055.jpg

Multifaktor Validering


Multifaktor validering (MFA) er den bedste måde at tilføje et ekstra lag af sikkerhed oven på jeres medarbejderes brugenavn og adgangskode. 

 

some.png

Sikker Mail


Er der behov for at sende og modtage særligt personfølsomme data, kan dette opnås ved brug af Sikker Mail.

sikker mail.jpg

Cyberforsikring


Som udgangspunkt er din virksomhed ikke automatisk dækket for tab i tilfælde af cyberkriminalitet. Skulle din virksomhed blive udsat for et hacker- eller ransomware-angreb, dækker din IT-leverandør ikke for omkostninger forbundet med dette. Man bør derfor afdække risikoen med en cyberforsikring.

cyber forsikring.png

Send besked