Hos ITSecurity kan vi hjælpe inden for alle områder af virksomhedens IT. Ønsker du outsourcing af dine IT-systemer, hvor din virksomheds data og software ligger på en cloud-platform. Vi står til rådighed 24/7 og fungerer som virksomhedens egen IT-afdeling.

Med en total IT-outsourcing og Cloud-løsning fra os, står vi for hosting, drift, vedligehold og sikring af virksomhedens komplette IT-infrastruktur. Herunder servere, platform, netværk, sikkerhed og applikationer. Formålet er at fjerne arbejdsbyrden i drift, opdatering, backup og generel vedligeholdelse af jeres IT-miljø. Med andre ord slipper i for alt det besværlige arbejde og får frie hænder til at fokusere på de områder der er værdiskabende for jer.

Cloud rådgivning


Med den rette Cloud-løsning til jeres virksomhed er fordelene mange. Lad os hjælpe jer med at vælge den rette strategi for virksomhedens fremtidige Cloud-løsning. Uanset om det skal være public, private, hybrid eller en multi Cloud-løsning, så hjælper vi jer med at vælge den rette model.

IT_Security_270619_00734_effect.jpg

Den Moderne Arbejdsplads


IT_Security_101219_00596_effect.jpg (1)

Cloud og Hosting


Lad ITSecurity stå for den samlede hosting af jeres hele, eller dele af jeres IT-infrastruktur, således I kan holde fokus på at drive forretningen. Public Cloud, Privat Cloud, Hybrid Cloud eller Multi Cloud - vi understøtter dem alle!

IT_Security_210918_00117_effect.jpg

Cloud backup & 365 Backup


En løsning med ITS Cloud Backup har flere fordele, bl.a. at sikkerhedskopien bliver lagret uden for huset. Dine data gemmes ikke kun et sted, men gemmes som minimum i tre kopier, på forskellige medietyper. Det giver større sikkerhed i tilfælde af nedbrud, og derved kortere nedetid for din virksomhed. Vil du vide mere om backup? Så læs her

IT_Security_120419_00383_effect.jpg

Secure Cloud Desktop


Med vores Secure Cloud Desktop får I en sikker og skalerbar Cloud-løsning, som giver jer mulighed for, altid at have adgang til jeres data og applikationer via fjernskrivebord, samt adgang til Service Desk 24/7.

IT_Security_101219_00596_effect.jpg

Managed IT Services


Vores erfaringer viser, at mange små og mellemstore virksomheder ser IT som en udfordring og et nødvendigt onde. Det er ofte fordi virksomheden er vokset og IT kompetencerne ikke er forankret i forretningsstrategien.

x.jpg

Service Desk 24/7


Vores Service Desk er bemandet 24 timer i døgnet af certificerede teknikere. Vi løser 91,7% af alle henvendelser med det samme.

Service_Desk_1

Cloud 3D Workstation


Vi tilbyder den nyeste teknologi af højtydende servere og grafikkort, med dedikerede ressourcer til hver enkelt bruger af 3D applikationerne. Jeres virksomhed kan af derfor afvikle grafikkrævende applikationer i skyen, her i blandt programmer som SolidWorks, AutoCAD, Revit, 3D Studio Max, InDesign, og mange flere.

3D i skyen.jpg

Send besked