Web og design

Ønsker du højere omsætning i din e-shop, optimering af nogle tidskrævende arbejdsgange gennem dit website eller gøre det lettere for kunderne at bestille dit produkt?

Uanset hvilke mål du har med dit website eller din e-shop, så hjælper ITSecuritys webteam dig med at udvikle og implementere den rigtige løsning.

 

Fakta frem for fornemmelser

Vi optimerer din online forretning på baggrund af en grundig foranalyse. Vi bruger Internettet til at samle viden ind om dine kunder og din forretningssituation. Dermed får du et solidt grundlag for at optimere dit website og samtidig dialogen med dine kunder.

Helhed i din løsning

ITSecurity udvikler alt fra webstrategier til webapplikationer, e-shops og mobilsites. Vores løsninger tager altid udgangspunkt i at understøtte din forretning. Derfor får du et produkt, der er skræddersyet til din forretning, med bedre resultater til følge.

Danni Dalsgaard Jensen
Danni Dalsgaard Jensen Kontakt via email
Umbraco

Umbraco CMS

Vi er eksperter i Umbraco CMS og behersker hele processen fra webstrategisk forretningsindsigt til implementering og support.

Når der skal udvikles websites, handler det om at organisere og lette arbejdet med at oprette, opdatere og gemme dokumenter, filer, billeder med mere. Dette gøres nemmest ved hjælp af Content Management Systems (CMS).

Vi benytter os af det danskudviklede Umbraco CMS, og alle vores udviklere er certificerede på højeste niveau i brugen af systemet, hvilket giver ITSecurity status som Umbraco Certificeret Partner.

Umbraco CMS er Open Source. Det betyder, at du som kunde ikke behøver at betale licens for selve softwaren.
Du betaler udelukkende for installation, design og implementering.

Der er intet fast, løbende abonnement, når man vælger en Umbraco løsning. Samtidig betyder det, at der hele tiden kommer ny funktionalitet og nye tiltag på baggrund af løbende international evaluering af brugere og udviklere. Umbraco CMS er udviklet til at kunne klare selv de største og mest detaljerede løsninger, men alligevel er det så enkelt og brugervenligt, at du selv kan redigere jeres website uden at besidde den store tekniske ekspertise.

Vidste du i øvrigt, at:

  • Der er mere end 250.000 kørende Umbraco løsninger i verden
  • Umbraco har et stort partnernetværk i Danmark
  • Umbraco er let at integrere op mod andre systemer
  • Du får fuld designmæssig frihed
  • Du får mængder af funktionalitet
  • Microsoft bruger Umbraco CMS på et site med millioner af brugere
julekalender

Julekalender til dit website

Sådan virker din julekalender

Julekalenderen består af 24 låger, der hver indeholder et spørgsmål og tre svarmuligheder, samt præmie- og sponsorvisning. Brugeren deltager ved at vælge et svar og indtaste sin mailadresse. Hver dag udtrækker du en vinder med et enkelt klik i admin-delen af julekalenderen. Gårsdagens låge bliver automatisk til en side med vinderens navn og adresse.


Dit udbytte 

Branding
Du pryder julekalenderen med dit eget logo, der linker til din hjemmeside.

Nyhedsbrev
Alle brugernes mailadresser opsamles automatisk og kan eksporteres med et enkelt klik til senere brug.

Umbraco gir fuld kontrol
Med den enkle håndtering i Umbraco kan alt indhold let tilpasses.

 

Pris fra kun 6.499,- Ekskl. moms


Få mere information på 70 250 740 eller websupport@itsecurity.dk

web3
web2
web1

Webudvikling

Der er ikke nogen virksomheder eller IT-behov, der er ens. For at få en optimal webløsning, er det derfor vigtigt ikke at presse virksomheder ned i bestemte kasser for at tilpasse dem et standardprodukt.

Hos ITSecurity tager vi os derfor god tid til at sætte os ind i virksomhedens behov, og finder den bedst mulige løsning ned udgangspunkt i din konkrete situation.

ITSecurity behersker hele processen fra webstrategisk forretningsindsigt til implementering, analyse, statistik via Google Analytics og support. Det betyder, at du altid får en løsning, der er tilpasset de udfordringer og behov, din virksomhed har.

Vi spørger altid ind til hvem din målgruppe er, og hvad du ønsker at opnå ved at være til stede på Internettet. Alt afhængig af, hvad du fremhæver som dit primære mål, hjælper vi dig med at realisere det i form af en webløsning, der er udviklet efter din virksomheds behov.

SEO

Søge- og weboptimering

Det er vigtigt, at du løbende optimerer dit website, så søgemaskinerne prioriterer dit website frem for de andre. Søgemaskineoptimering (SEO) hjælper dig med at få større trafik til dit site, hvilket er det første skridt på vejen til at få nye kunder. Med vores webløsninger sørger vi for, at din hjemmeside er teknisk søgeoptimeret, så den kan komme frem i søgeresultatet.

Næste skridt er at få de besøgende til at blive på dit website. Er brugerne i tvivl om, hvad din virksomhed tilbyder, klikker de hurtigt videre til andre sider. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside er fuldt optimeret til hurtigt at give dine kunder det, de leder efter. Det kan vi hjælpe dig med hos ITSecurity med en Webanalyse. En webanalyse kan give dig et overblik over, hvordan brugerne opfatter dit site. Det kan dermed hjælpe dig med, hvad der skal stå hvor på hjemmesiden i forhold til hvordan brugerne bevæger sig rundt. Jo bedre din hjemmeside er optimeret i forhold til brugerne, jo større er chancen for, at de går skridtet videre og bliver kunde.

tryksager
nyledige ny
roll-up ny
Tryk1 ny
Tryk2 ny
Visitkort ny

Designløsninger

Få styr på det samlede visuelle udtryk

Når du har fået implementeret dit nye website, kan vi også hjælpe med at få din virksomheds visuelle identitet helt I mål.

Vi producerer brochurer, visitkort, roll-ups, plakater, brevpapir, produktblade, logoer og meget mere. Vi har et samarbejde med nogle af landets bedste trykkerier og kan derfor levere tryksager i topkvalitet.

Hvis du selv har en klar idé om løsningens udformning, laver vi naturligvis bare det. Andre gange har vi, med udgangspunkt i dine ønsker til stil, målgruppe, frit spil til at udarbejde forskellige designforslag. Uanset løsningens rammer arbejder vi professionelt med din opgave inden for det aftalte budget.

Salgs- og leveringsbetingelser

Betingelser for udvikling af design og hjemmesider, samt markedsføringsydelser

Betingelser for udvikling af design og hjemmesider, samt markedsføringsydelser

Hvis du har indgået en aftale med os vedrørende udvikling af design, hjemmeside, webshop eller en markedsføringsydelse såsom adgang til vores SMS portal, så er du omfattet af det sæt betingelser, som du finder nedenfor.

Betingelserne bliver løbende opdateret. Det nyeste og gældende sæt af betingelser finder du altid her på siden.

Hvis du er i tvivl om hvilke betingelser, du er omfattet af, når du handler med os, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Læs salgs- og leveringsbetingelser for web her