Udviklingsafdelingen

Ønsker du højere omsætning i din e-shop, optimering af nogle tidskrævende arbejdsgange gennem dit website eller gøre det lettere for kunderne at bestille dit produkt?

Uanset hvilke mål du har med dit website eller din e-shop, så hjælper ITSecuritys webteam dig med at udvikle og implementere den rigtige løsning. Vi kan også hjælpe dig med din virksomheds digitale strategi, og positionering online.

Fakta frem for fornemmelser

Vi optimerer din online forretning på baggrund af en grundig analyse baseret på viden og data. Vi bruger en bred vifte af programmer til at samle viden ind om dine kunder og din forretningssituation. Dermed får du et solidt grundlag for at optimere dit website og samtidig dialogen med dine kunder. Analysen vil også hjælpe i optimering af interne arbejdsgange, produkttilgængelighed og lagersituation. Efter analysen opsætter vi målsætninger og udarbejder en strategi for din virksomhed, og hvordan vi bedst kan hjælpe din forretning med at vokse.

Helhed i din løsning

ITSecurity udvikler en bred vifte af løsninger fra web-strategi til webapplikationer, e-shops og mobilsites. Alt er funderet i en digital kommunikationsstrategi og tilpasset dit behov. Vores løsninger tager altid udgangspunkt i at understøtte din forretning. Derfor får du et produkt, der er skræddersyet til din forretning, med bedre resultater til følge.

Danni Dalsgaard Jensen
Danni Dalsgaard Jensen Kontakt via email
uniconta

Uniconta Partner

ITSecurity har indgået partneraftale med New Online Systems Aps – og kan dermed kalde os for forhandlere af økonomisystemet Uniconta.

Uniconta er et billigt cloud-baseret økonomisystem, der understøtter både individuelle og standardiserede økonomiprocesser yderst effektivt.

Uniconta er grundlagt af Erik Damgaard, som har 30 års erfaring med Dynamics AX og været arkitekt på den meget udbredte C5 løsning. Det etablerer ham som en af de mest ansete eksperter på sit felt.

Hos ITSecurity kan du også få mere information og hjælp til oprettelse af prøveversionen.

Leder du efter et billigt økonomisystem, så er Uniconta det helt rigtige valg. Prisen går fra kun 99,- kr pr måned til 249,- kr pr måned, alt efter hvilken version man vælger. Alle versioner indholder finans inkl. debitor med fakturering og kreditor og revisor brugeradgangen er gratis. 

 

Hvis du vil prøve Uniconta GRATIS i 30 dage så kontakt

Lars Bo Christensen
larsbo@itsecurity.dk
+45 27 53 80 41

 

web3
web2
web1

Webudvikling

Der er ikke nogen virksomheder eller IT-behov, der er ens. For at få en optimal webløsning, er det derfor vigtigt ikke at presse virksomheder ned i bestemte kasser for at tilpasse dem et standardprodukt.

Hos ITSecurity tager vi os derfor god tid til at sætte os ind i virksomhedens behov, og finder den bedst mulige løsning ned udgangspunkt i din konkrete situation.

ITSecurity behersker hele processen fra webstrategisk forretningsindsigt til implementering, analyse, statistik via Google Analytics og support. Det betyder, at du altid får en løsning, der er tilpasset de udfordringer og behov, din virksomhed har.

Vi spørger altid ind til hvem din målgruppe er, og hvad du ønsker at opnå ved at være til stede på Internettet. Alt afhængig af, hvad du fremhæver som dit primære mål, hjælper vi dig med at realisere det i form af en webløsning, der er udviklet efter din virksomheds behov.

Umbraco

Umbraco CMS

Vi er eksperter i Umbraco CMS og behersker hele processen fra webstrategisk forretningsindsigt til implementering og support.

Når der skal udvikles websites, handler det om at organisere og lette arbejdet med at oprette, opdatere og gemme dokumenter, filer, billeder med mere. Dette gøres nemmest ved hjælp af Content Management Systems (CMS).

Vi benytter os af det danskudviklede Umbraco CMS, og alle vores udviklere er certificerede på højeste niveau i brugen af systemet, hvilket giver ITSecurity status som Umbraco Certificeret Partner.

Umbraco CMS er Open Source. Det betyder, at du som kunde ikke behøver at betale licens for selve softwaren.
Du betaler udelukkende for installation, design og implementering.

Der er intet fast, løbende abonnement, når man vælger en Umbraco løsning. Samtidig betyder det, at der hele tiden kommer ny funktionalitet og nye tiltag på baggrund af løbende international evaluering af brugere og udviklere. Umbraco CMS er udviklet til at kunne klare selv de største og mest detaljerede løsninger, men alligevel er det så enkelt og brugervenligt, at du selv kan redigere jeres website uden at besidde den store tekniske ekspertise.

Vidste du i øvrigt, at:

  • Der er mere end 250.000 kørende Umbraco løsninger i verden
  • Umbraco har et stort partnernetværk i Danmark
  • Umbraco er let at integrere op mod andre systemer
  • Du får fuld designmæssig frihed
  • Du får mængder af funktionalitet
  • Microsoft bruger Umbraco CMS på et site med millioner af brugere
SEO

Søge- og weboptimering

Det er vigtigt, at du løbende optimerer dit website, så søgemaskinerne prioriterer dit website frem for de andre. Søgemaskineoptimering (SEO) hjælper dig med at få større trafik til dit site, hvilket er det første skridt på vejen til at få nye kunder. Med vores webløsninger sørger vi for, at din hjemmeside er teknisk søgeoptimeret, så den kan komme frem i søgeresultatet.

Inden vi udfører søgeoptimering af dit website, udfører vi altid en trafikanalyse og en søgeordsanalyse. Optimeringer af trafik udfra bestemt værdiskabende ord/sætninger er vigtigt, så vi sikrer at det er de rigtige besøgende vi på ind på hjemmesiden. 

Søgeoptimeringen udføres oftest i forbindelse med Google Adwords annoncering, da man i kombinationen af de to discipliner altid opnår bedste resultater.

Vi afholder altid et månedligt møde med vores kunder, så vi får dokumenteret fremdriften og sikre optimal samarbjede. 

Salgs- og leveringsbetingelser

Betingelser for udvikling af design og hjemmesider, samt markedsføringsydelser

Betingelser for udvikling af design og hjemmesider, samt markedsføringsydelser

Hvis du har indgået en aftale med os vedrørende udvikling af design, hjemmeside, webshop eller en markedsføringsydelse såsom adgang til vores SMS portal, så er du omfattet af det sæt betingelser, som du finder nedenfor.

Betingelserne bliver løbende opdateret. Det nyeste og gældende sæt af betingelser finder du altid her på siden.

Hvis du er i tvivl om hvilke betingelser, du er omfattet af, når du handler med os, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Læs salgs- og leveringsbetingelser for web her