Vi forhandler nogle af de bedste økonomisystemer, blandt andet Microsoft Dynamics NAV. Vi sørger for vedligeholdelse og drift af økonomisystemerne, og tilbyder samtidig udvikling af C5 og NAV. Vi udfører også komplet integrering mellem ERP systemer og webshops, så data flyder "live" mellem systemerne. Derved opdateres produkterne "live" på websitet ved prisrettelser, antal på lager osv.

 

Microsoft Dynamics C5

Vi tilbyder et regnskabsprogram, der giver mindre virksomheder fuld overblik over økonomien og simplificerer arbejdsgangene i virksomheden. Regnskabsprogrammet er hurtigt at implementere, intuitivt at bruge i en travl hverdag og understøtter din virksomheds behov.

 

Microsoft Dynamics NAV

Hos os får du en global ERP-løsning, der giver små og mellemstore virksomheder en større kontrol over deres økonomi og samtidig en forenkling af processerne omkring supply chain, produktion og drift.

 

Hosted ERP løsning

Microsoft Dynamics NAV kan med en hostet ERP-løsning, lejes med en fast pris pr måned. Når man licenslejer disse systemer, opnår man en høj fleksibilitet og betaler kun for de brugere, der har adgang til økonomisystemet. 

Ved licensleje, er opdateringsabonnement inkluderet. Hvis der er behov for udvikling af specielle funktioner og delsystemer, er der ikke merudgifter til ekstra køb af objekter.

Kom godt i gang med ERP løsninger

Send besked