ITSecurity - Mobile WMS

ITSecurity supporterer erhvervskunder og har åbent på mail og telefon mellem 8.00-16.00 på hverdage (fredag 8.00-15.30).
Efter normal åbningstid overtager vores vagtteam, som står klar hele året rundt.

Fejl og spørgsmål kan indrapporteres ved at sende en mail til vores IT-support på: support@itsecurity.dk

Alternativt kan vi kontaktes på telefonen, hvor vores team sidder klar til at tage imod opkald.

Support telefon: +45 70 250 740

Henvendelser udenfor almindelig arbejdstid vil blive omstillet til vores vagttelefon. Denne kan benyttes ved forretnings-, eller driftskritiske nedbrud på systemet.

75% af de sager vi modtager bliver løst indenfor 8 arbejdstimer og 95% af sagerne bliver løst indenfor 24 arbejdstimer efter modtagelse.

 

SUPPORT

+45 70 250 740

_ITSecurity gør arbejdsgangene nemmere 

En af vores samarbejdspartnere hos ITSecurity er Tasklet Factory, der står bag den mobile lagerscanningsløsning til Microsoft Dynamics 365 Business Central, også kendt som Microsoft Dynamics NAV.
Mobile WMS (Warehouse Management System) fra Tasklet Factory er en stregkodescanningsløsning der optimerer lagerprocesserne.

Løsningen integreres med ERP-systemets standard lager- og logistikfunktioner. Derudover er den køreklar med standardfunktionaliteten i Microsoft Dynamics 365 Business Central/NAV og giver lagermedarbejdere de bedst mulige betingelser for at behandle ordrer effektivt.

Brugervenlige funktioner

Mobile WMS fra Tasklet Factory er en brugervenlig løsning, som både giver medarbejderne mulighed for at behandle ordrer online og offline. Mobile WMS tilbydes til Microsoft Dynamics 365 Business Central og Microsoft Dynamics NAV. 


Har jeres virksomhed brug for en Mobile WMS-løsning?

Få styr på lageret med Mobile WMS fra Tasklet Factory. Med en intuitiv, brugervenlig brugergrænseflade kan du finde de rigtige varer, på den rigtige plads, og de ønskede mængder – Lagerstyring der er nem at anvende.

Her er fire fordele ved en Mobile WMS løsning:

1. Reducerer fejl

2. Mere effektive medarbejdere

3. Reducerer lageromkostninger

4. Forbedrer kundetilfredsheden

5. Mere nøjagtig lagerbeholdning

Mobile WMS er en lagerstyringsløsning der kan være ’køreklar’ i løbet af kort tid, og dermed optimere lagerets arbejdsprocesser. På den måde vil produktiviteten automatisk blive øget, når data leveres hurtigt og nøjagtigt direkte fra lageret.