ITSecurity - Microsoft Power Bi

ITSecurity supporterer erhvervskunder og har åbent på mail og telefon mellem 8.00-16.00 på hverdage (fredag 8.00-15.30).
Efter normal åbningstid overtager vores vagtteam, som står klar hele året rundt.

Fejl og spørgsmål kan indrapporteres ved at sende en mail til vores IT-support på: support@itsecurity.dk

Alternativt kan vi kontaktes på telefonen, hvor vores team sidder klar til at tage imod opkald.

Support telefon: +45 70 250 740

Henvendelser udenfor almindelig arbejdstid vil blive omstillet til vores vagttelefon. Denne kan benyttes ved forretnings-, eller driftskritiske nedbrud på systemet.

75% af de sager vi modtager bliver løst indenfor 8 arbejdstimer og 95% af sagerne bliver løst indenfor 24 arbejdstimer efter modtagelse.

 

SUPPORT

+45 70 250 740

_Oplev potentialet i Microsoft Power BI

Hvordan finder I nøgletallene, der danner grundlaget for forretningskritiske beslutninger? Indkalder I medarbejderne, og drøfter strategi ud fra sidste måneds salgstal og økonomiopgørelser? Vil det ikke være lettere bare at se på et dashboard?
Uanset hvad I har brug for, leverer ITSecurity de bedste løsninger, skræddersyet til jeres virksomhed. 

 Hvad er Microsoft Power BI?

Microsoft Power BI er et effektivt analyseredskab, som I kan bruge til at analysere data samt visualisere og dele rapporter. Microsoft Power BI er det ideelle Business Intelligence værktøj til synliggørelse og analyse af enhver form for data. Det er yderst intuitivt og kan trække data direkte fra eksisterende databaser, for eksempel fra Excel eller jeres ERP-system. Det er nemt at bygge videre på eksisterende data, og lave en visualisering i form af dashboards, grafer og diagrammer. Udbyttet er en ubesværet måde at håndtere og forstå den konstant voksende mængde at nyttige, men ofte uhåndterlige data. 

Har I brug for at tage pulsen på jeres virksomhed, analysere data, visualisere og dele rapporter? Så er Microsoft Power BI det oplagte valg, fordi det fungerer som et effektivt og Cloud-baseret analyseværktøj. I kan overvåge data i realtid og få beskeder på mobil eller tablet, når noget ændrer sig - uanset hvor og hvornår.

Få overblik med Microsoft Power BI

Regnskab er en opgørelse af historiske data, hvor økonomistyring er planlægning af fremtidens virksomhed, og det er her Microsoft Power BI har sin styrke. Med en gennemarbejdet Business Intelligence løsning, får I muligheden for at se alle tal i realtid.
Microsoft Power BI giver jer mulighed for at udnytte forretningspotentialet fuldt ud med en brugervenlig løsning, der sparer meget tid, og opdaterer med et enkelt klik. Sammenføring af data fra bl.a. jeres ERP-løsning, tidsregistrering, salgsstatistikker og marketing kan udgøre en værdifuld viden i én løsning.

I får en hurtig indsigt og et klart overblik over jeres virksomhed, således at I kan analysere, overvåge og træffe hurtigere beslutning på baggrund af fakta og data. 

Styrk jeres virksomhed med Microsoft Power BI Dashboards

Er I glade for moderne og effektive løsninger? Med Microsoft Power BI kan jeres ansatte tage beslutninger ud fra data tilgængeligt i realtid. Det styrker samarbejdet på tværs af afdelinger og teams, når data er tilgængelige og valide. Gårsdagens tal og data kan bruges som sammenligningsgrundlag for de beslutninger, der skal tages i morgen.

Sådan kan I forvandle data til indsigt

Opsætningen af Key Performance Indicators (KPI’er) for hver enkelt afdeling, team, eller forretningsområde kan blive synliggjort på storskærm. Relevant data bliver på den måde opdelt på person-niveau. Mulighederne er uendelige, men vigtigst af alt er, at det giver jer overblik over performance for hver proces, hver medarbejder m.m., og det styrker jeres position på markedet. 

Visualiser jeres data med Power BI
Omdan jeres data til let forståelige og visuelle rapporter, og del dem med alle i organisationen – på kun få minutter!

Skab bedre forståelse for jeres data
Kom grundigere i dybden med jeres data gennem intuitive dashboards og let forståelige rapporteringsværktøjer.

Få 360 graders overblik over jeres virksomhed
Overvåg alt data fra hele virksomheden, samt alle de tilknyttede apps, på ét dashboard, og få overblik over alle afdelinger.

Importer nemt data fra andre kilder
Power BI er tæt integreret med Microsoft's øvrige produkter, hvilket gør det legende let at skabe forbindelse til jeres datakilder.

Tag det næste digitale skridt med ITSecurity 

Hos ITSecurity har vi mere end 30 års erfaring i IT-branchen. Vi er Microsoft Gold Partner, hvorfor vi udgør den ideelle udbyder af Microsoft produkter. Vi har implementeret og tilpasset løsningen til en bred række af virksomheder og organisationer.
Samtidig har vi Microsoft Power BI konsulenter ansat, hvilket gør os i stand til at kode direkte i programmet. Derved er I garanteret den absolut bedste rådgivning omkring Microsoft Power BI’s funktioner og muligheder.

Lige nu tilbyder vores dygtige Power BI konsulenter en gratis demonstration af Microsoft Power BI på jeres egne data, så I kan se hvor nemt det er at arbejde i.

_Kontakt os