ITSecurity - MS Dynamics C5

ITSecurity supporterer erhvervskunder og har åbent på mail og telefon mellem 8.00-16.00 på hverdage (fredag 8.00-15.30).
Efter normal åbningstid overtager vores vagtteam, som står klar hele året rundt.

Fejl og spørgsmål kan indrapporteres ved at sende en mail til vores IT-support på: support@itsecurity.dk

Alternativt kan vi kontaktes på telefonen, hvor vores team sidder klar til at tage imod opkald.

Support telefon: +45 70 250 740

Henvendelser udenfor almindelig arbejdstid vil blive omstillet til vores vagttelefon. Denne kan benyttes ved forretnings-, eller driftskritiske nedbrud på systemet.

75% af de sager vi modtager bliver løst indenfor 8 arbejdstimer og 95% af sagerne bliver løst indenfor 24 arbejdstimer efter modtagelse.

 

SUPPORT

+45 70 250 740

_Få overblik med Microsoft Dynamics C5

Microsoft Dynamics C5 giver mindre virksomheder fuldt overblik over økonomien, og simplificerer arbejdsgangene i virksomheden. Microsoft Dynamics C5 er hurtigt at implementere, intuitivt at bruge i en travl hverdag og understøtter virksomhedens behov.

Det er nemt at opgradere, når virksomheden vækster

Den nye generation af Microsoft Dynamics C5 er målrettet mindre virksomheder, hvor Microsoft Dynamics Navision(NAV) henvender sig til mellemstore virksomheder. Vækster virksomheden, eller bliver der på anden måde behov for mere funktionalitet, kan man nemt opgradere til Microsoft Dynamics NAV. Microsoft Dynamics C5 kan med en hostet ERP-løsning lejes med en fast pris pr. måned.

Fleksibiliteten er i højsædet

Hvis I licenslejer disse systemer, opnår I en høj fleksibilitet og betaler kun for de brugere, der har adgang til økonomisystemet. 
Den "gamle" version af Microsoft Dynamics C5 er stadig aktiv i en række mellemstore virksomheder i dag, og derfor tilbyder Microsoft en migrering fra den "gamle" Dynamics C5 til Dynamics NAV.

ITSecurity tilbyder hjælp til migrering af data, hvor vi flytter de "gamle" Microsoft Dynamics C5 data til f.eks. Microsoft Dynamics NAV eller Uniconta.