ITSecurity - Dynamics 365 Business Central

ITSecurity supporterer erhvervskunder og har åbent på mail og telefon mellem 8.00-16.00 på hverdage (fredag 8.00-15.30).
Efter normal åbningstid overtager vores vagtteam, som står klar hele året rundt.

Fejl og spørgsmål kan indrapporteres ved at sende en mail til vores IT-support på: support@itsecurity.dk

Alternativt kan vi kontaktes på telefonen, hvor vores team sidder klar til at tage imod opkald.

Support telefon: +45 70 250 740

Henvendelser udenfor almindelig arbejdstid vil blive omstillet til vores vagttelefon. Denne kan benyttes ved forretnings-, eller driftskritiske nedbrud på systemet.

75% af de sager vi modtager bliver løst indenfor 8 arbejdstimer og 95% af sagerne bliver løst indenfor 24 arbejdstimer efter modtagelse.

 

SUPPORT

+45 70 250 740

_Microsoft Dynamics 365 Business Central

Hos ITSecurity får I en global ERP-løsning baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central som udmærker sig ved en meget stor smidighed og kan tilpasses af alle virksomheder og brancher uanset størrelse. Microsoft Dynamics 365 Business Central giver virksomheder en større kontrol over deres økonomi og samtidig en forenkling af processerne omkring supply chain, produktion og drift.

Vi kan også programmere direkte i Microsoft Dynamics 365 - læs mere her.

Vi samler alt til én løsning

Når jeres virksomhed er i vækst og klar til at give sig i kast med nye opgaver, kan Microsoft Dynamics hjælpe. Det er let at tilpasse og automatisere for derved at skabe forbindelse mellem salg, indkøb, drift, løn, regnskab og lager administration.

Når alt er samlet i én løsning, er det lettere at automatisere og digitalisere besværlige manuelle opgaver, og det muliggør nye arbejdsgange. Samtidig har du hele infrastrukturen og navigationen direkte til andre programmer som Microsoft Power BI, Microsoft Office 365 og Microsoft SharePoint.

Visualiser vigtig data med Microsoft Power BI

Microsoft Power BI giver mulighed for at visualiserer økonomidata og giver let adgang til rapporter til ledelsen og andre beslutningstagere. Nogle af aspekterne giver bedre data-gennemsigtighed og synliggørelse af virksomhedens forretningsdata. Derudover medfølger en effektivisering af medarbejdernes ydeevne. Disse data kan sendes direkte til Dashboards placeret på nøglepositioner, og kan være medvirkende til at øge virksomhedens resultat markant.
Læs mere om Microsoft Power BI her

Opnå fleksibilitet med en hostet ERP-løsning

Microsoft Dynamics 365 Business Central kan med en hostet ERP-løsning lejes med en fast pris pr. måned. Når man licenslejer disse systemer, opnår man en høj fleksibilitet og betaler kun for de brugere, der har adgang til økonomisystemet.

Ved licensleje er opdateringsabonnement inkluderet. Hvis I får behov for udvikling af specielle funktioner og delsystemer, er der ikke merudgifter til ekstra køb af objekter.