ITSecurity - ERP

ITSecurity supporterer erhvervskunder og har åbent på mail og telefon mellem 8.00-16.00 på hverdage (fredag 8.00-15.30).
Efter normal åbningstid overtager vores vagtteam, som står klar hele året rundt.

Fejl og spørgsmål kan indrapporteres ved at sende en mail til vores IT-support på: support@itsecurity.dk

Alternativt kan vi kontaktes på telefonen, hvor vores team sidder klar til at tage imod opkald.

Support telefon: +45 70 250 740

Henvendelser udenfor almindelig arbejdstid vil blive omstillet til vores vagttelefon. Denne kan benyttes ved forretnings-, eller driftskritiske nedbrud på systemet.

75% af de sager vi modtager bliver løst indenfor 8 arbejdstimer og 95% af sagerne bliver løst indenfor 24 arbejdstimer efter modtagelse.

 

SUPPORT

+45 70 250 740

_Få overblik over økonomien med ITSecurity

Vi forhandler nogle af de bedste økonomisystemer, blandt andet Microsoft Dynamics 365 Business central, hvilket er Microsofts nye produktnavn for hvad mange kender som Dynamics Navision.

Vi sørger for vedligeholdelse og drift af økonomisystemerne, og tilbyder samtidig udvikling af Business Central (NAV). Vi udfører også komplet integrering mellem ERP-systemer og webshops, så data flyder "live" mellem systemerne. Derved opdateres produkterne på websitet med det samme, hvis det er nødvendigt at lave prisrettelser, opdatere antal på lager osv.

Hos os får I en global ERP-løsning, der giver små og mellemstore virksomheder en større kontrol over deres økonomi og samtidig en forenkling af processerne omkring supply chain, produktion og drift.

Læs mere om Microsoft Dynamics 365 Business Central her

Har I brug for ITSecurity Workshop? 

Med udgangspunkt i jeres virksomheds processer og data, analyserer vi sammen jeres nuværende udfordringer og ønsker til en, i højere grad, datadrevet og digital virksomhed. Vi hjælper jer med at digitalisere eller modernisere jeres økonomisystemer med løsninger som Microsoft Dynamics 365 Business Central, også kendt som Dynamics NAV.

Det kan I forvente af en workshop med ITSecurity:

Rådgiving igennem hele processen
Vi guider jer igennem dataindsamlingen, modellering, rapportering og hele dashboard-opsætningen i Microsoft Power BI. Læs mere om Microsoft Power BI her

Vi taler et sprog I kan forstå
Vi tager altid udgangspunkt i faktiske oplysninger, nemlig jeres data. Gennem før-analysen og under workshoppen får vi et solidt grundlag, der danner rammerne for fremdriften af projektet.

Oprettelse af Dashboards til hele virksomheden
Vi vil ganske kort herefter være i stand til at bygge Dashboards, der bliver synliggjort for hele virksomheden. Her vil I kunne finde præcist den data, I individuelt har behov for. Et dashboard for f.eks. CEO, der viser nøgletal fra ERP-løsningen; HRs Dashboard, der viser sygedage tidsregistrering; og for produktionen, hvor der vises status for levering, lager m.m.

Hvis I har nogle spørgsmål, eller ønsker en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for jer, er I velkomne til at kontakte os - hos ITSecurity står vi altid klar til at optimere jeres IT-løsninger!

_Kontakt os