Vi forhandler nogle af de bedste økonomisystemer på markedet, blandt andet Microsoft Dynamics 365 Business Central. Vi sørger for vedligeholdelse og drift af økonomisystemerne. Derudover tilbyder vi udvikling af både C5, NAV og Dynamics 365 Business Central.
Vi udfører også komplet integrering mellem ERP-systemer og webshops, så data flyder "live" mellem systemerne. Derved opdateres produkterne "live" på websitet ved prisrettelser, antal på lager osv.

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Hos ITSecurity får du en global ERP-løsning baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central, som udmærker sig ved en meget stor smidighed og kan tilpasses af alle virksomheder og brancher uanset størrelse. Microsoft Dynamics 365 Business Central giver virksomheder en større kontrol over deres økonomi og samtidig en forenkling af processerne omkring supply chain, produktion og drift.

Når din virksomhed er i vækst og klar til at give sig i kast med nye opgaver, kan Microsoft Dynamics hjælpe. Det er let at tilpasse og automatisere for derved at skabe forbindelse mellem salg, indkøb, drift, løn, regnskab og lager administration.

Når alt er samlet i én løsning, er det lettere at automatisere og digitalisere besværlige manuelle opgaver, og det muliggør nye arbejdsgange. Samtidig har du hele infrastrukturen og navigationen direkte til andre programmer som Microsoft Power BI, Power Automate, Microsoft 365 og Microsoft SharePoint.

Microsoft Power BI giver mulighed for at visualisere data, herunder økonomidata som giver let adgang til rapporter til ledelsen og andre beslutningstagere. Nogle af aspekterne er bedre data-gennemsigtighed og synliggørelse af virksomhedens forretningsdata og effektivisering af medarbejdernes ydeevne. Disse data, kan sendes direkte til dashboards placeret på nøglepositioner, og kan være medvirkende til at øge virksomhedens resultat markant.

Hosted ERP-løsning

Med en hosted ERP-løsning, kan Microsoft Dynamics 365 Business Central kan lejes for en fast pris pr. måned. Når man benytter lejelicenser til disse systemer, opnår man en høj fleksibilitet og betaler kun for de brugere, der har adgang til økonomisystemet.
Ved leje af licenserne er opdateringsabonnement inkluderet. Er der er behov for udvikling af specielle funktioner og delsystemer, er der ikke merudgifter til ekstra køb af objekter.

4 fordele ved at vælge Microsoft Dynamics 365 Business Central

1. Højere sikkerhed
Dynamics 365 er en cloudbaseret løsning, med solide sikkerhedsforanstaltninger til apps og data, som er inkluderet i de cloudbaserede ydelser.

2. Øget produktivitet
Ved at give dine medarbejdere nemmere adgang til den viden og de værktøjer de skal bruge for at træffe de rigtige beslutninger, øges produktiviteten. Ved at kombinere ERP, CRM, Office og andre Microsoft apps, i én cloudbaseret oplevelse. 

3. Større skalerbarhed
Microsoft Dynamics 365 Business Central leveres med et månedligt abonnement, således du altid har muligheden for at skalere op og ned for dine behov. Du betaler altså kun for det du skal bruge – når du skal bruge det.

4. Mere fleksibilitet
Mobilitet er lig med produktivitet. Ved hjælp af Microsoft Dynamics 365 Business Central kan du frigøre dine medarbejdere fra tid, sted og enhed, og dermed øge blandt andet effektiviteten og kreativiteten.

Hvad er et ERP-system?

Enterprise Ressource Planning, eller ERP, omtales oftest som et økonomisystem eller et regnskabsprogram. Et ERP-system håndterer hele virksomhedens funktionelle områder, samt integrerer alle virksomhedens funktioner, herunder salg, ordrebehandling, indkøb samt lager- og økonomistyring. Systemet giver dig et real-time billede af hele flowet i din virksomhed, fra når du får en ny ordre ind, til at du med det samme kan se lagerbeholdningen ændrer sig.

Med et ERP-system kan man blandt andet øge sine medarbejders produktivitet, og dermed sikre en bedre bundlinje. Økonomisystemet kan nemt integreres med virksomhedens software, og er samtidig skalerbart i takt med at virksomheden størrelse ændres. Et ERP-system giver din virksomhed overblik, kontrol og indsigt i din forretning, hvilket både gør jer mere effektive, men samtidig også mere relevante for jeres kunder.

For at høste de mange fordele der er forbundet ved at have et ERP-system, er det afgørende at vælge det rette system. Hos ITSecurity har vi hjulpet en lang række virksomheder med at få det maksimale ud af deres ERP-løsninger. Vi ved derfor også af erfaring, hvor vigtigt det er at vælge den rette ERP-løsning, frem for den første og bedste.

4 fordele ved at vælge et ERP-system

1. Bedre overblik
Med et ERP-system får I bedre overblik over virksomhedens udgifter og indtægter, samt virksomhedens lagerstyring og leveringstider.

2. Minimering af fejl
Ved hjælp af et ERP-system kan I undgå at begå administrative fejl og dermed sikrer I, at jeres kunder får de korrekte ordrer, og at I betaler jeres regninger til tiden.

3. Større fleksibilitet
Opnå større fleksibilitet på tværs af afdelingerne, og saml jeres data ét sted. Dermed undgår I at miste værdiful tid på at lede efter den pågældende data.

4. Bedre kundeservice
Ved at bruge et ERP-system kan i nemt samle alle relevante informationer om jeres kunder og leverandører ét sted. I kan derved hurtigere hjælpe dem, når de ringer ind.

Hvornår skal man se efter en ERP-løsning?

Efter nogle år med den samme ERP-løsning, vil man formentligt have opgraderet, gen-implementeret og opdateret ERP-systemet. Man vil ligeledes kunne finde sig selv i en situation, hvor ERP-løsningen ikke længere understøtter virksomhedens behov, og at det dermed er mere økonomisk fornuftigt at investere i noget nyt, frem for at putte flere penge i lappeløsninger til det system man købte for mange år siden.

Når I skal vælge og implementere nyt ERP-system, er det vigtigt, at processen tager udgangspunkt i en konkret case fra jeres virksomhed, hvor jeres mål, forventninger og forandringer italesættes. Hvordan ser jeres strategi ud? Hvor ser I jer selv om fem år? Hvad forventer bestyrelsen? På den måde er I sikre på at vælge en løsning der bedst mulig understøtter jeres fremtidige mål og visioner for jeres virksomhed.

I skal begynde at se efter et nyt system hvis:

• I har brug for mere funktionalitet end jeres nuværende løsning

• Jeres nuværende system er forældet og kan ikke længere opdateres

• I bruger unødvendig tid på dobbelttastning og manuelle processer

• I har behov for oversigt over virksomheden, fordi I gør brug af flere systemer fx CRM og lagerstyring

• Jeres virksomhed er i vækst, og I har brug for et system der imødekommer jeres større behov

Kom sikkert i mål med jeres ERP-system med ITSecurity

Hos ITSecurity sætter vi altid handling bag vores ord. Vi har mere end 30 års erfaring i IT-branchen, og har udviklet og implementeret IT-løsninger hos en bred række af virksomheder. Samtidig har vi ERP-konsulenter ansat, hvilket gør os i stand til at kode direkte ind i softwaren. Derved er I garanteret den absolut bedste rådgivning, implementering og service af jeres nye ERP-system.

Kontakt os i dag, så vi sammen kan tage næste skrid i jeres digitale transformation og få bedre overblik over jeres virksomhed.

Kom godt i gang med ERP System

Send besked