Hos ITSecurity udvikler vi software, løser ERP opgaver og laver hjemmesider til en lang række virksomheder. Softwaren udvikles ofte som en del af en komplet digitaliseringsproces for virksomheden, kan fx være time-registrering, CRM, lagerstyring m.m. ERP løsninger som fx migrering fra C5 til Navision eller UniConta er også et af vores kompetanceområder. Vi udfører også special tilretninger i C5, Navision og Uniconta.

I kombination med en ny hjemmeside leverer vi også ofte en komplet marketing pakke, bestående af Google Adwords, søgeoptimering og SoMe løsninger. Oftest kombineres dette med ERP systemet, så alt data opsamles og synliggøres via MicroSoft Power BI. 

Vi hoster naturligvis også gerne dit website i Danmarks mest sikre hosting-center.

Workshop


Det første naturlige skridt for virksomheder, der ønsker at blive mere datadrevet, er en workshop. Det kræver, at vi har en fælles forståelse for jeres muligheder, udfordringer og potentiale. Vi hjælper jer hele vejen, som vi har gjort med så mange andre virksomheder, før jer. Læs mere om workshops her.

it_security_270619_00988.jpg (1)

Digital transformation


Hos ITSecurity ser vi software som værende en mere og mere betydelig del af en verden der er i konstant digital transformation. Som kunde hos os, er du i din gode ret til at forvente høj involvering i jeres forretningsudvikling samt professionel og værdifuld rådgivning. 

IT_Security_270619_00900_effect.jpg (1)

Software og Udvikling


ITSecurity udvikler vi software, der ofte er en del af en komplet digitaliseringsproces for virksomheden. Det kan eksempelvis kan være time-registrering, CRM, lagerstyring, produktbestillingssystemer m.m. Med en unik software, der er udviklet netop til din virksomhed og jeres behov, opnår i et bedre dataflow og interne optimeringer.

it_security_210918_00232_effect.jpg (1)

Udvikling af Website


ITSecurity behersker hele processen fra webstrategisk forretningsindsigt til implementering, analyse og statistik via Google Analytics og support. Det betyder, at du altid får en løsning, der er tilpasset de udfordringer og behov, din virksomhed har.

hjemmeside_itsecurity.jpg

Website og E-shop


Uanset hvilke mål du har med dit website eller din e-shop, så hjælper ITSecuritys webteam dig med at udvikle og implementere den rigtige løsning. Vi kan også hjælpe dig med din virksomheds digitale strategi og positionering online.

drinx_hjemmeside.png

CMS System


Vi er eksperter i Umbraco CMS og behersker hele processen fra webstrategisk forretningsindsigt til implementering og support. Umbraco CMS er Open Source. Det betyder, at du som kunde ikke behøver at betale licens for selve softwaren. Du betaler udelukkende for installation, design og implementering.

website-cms.png

ERP System


Vi forhandler nogle af de bedste økonomisystemer på markedet, blandt andet Microsoft Dynamics 365 Business Central. Vi sørger for vedligeholdelse og drift af økonomisystemerne, og tilbyder samtidig udvikling af C5 og NAV. 

it_security_210918_00232_effect.jpg (1)

Digital strategi


Hos ITSecurity udarbejder vi strategiske handleplaner og kan hjælpe dig med blandt andet eksekvering af din virksomheds digitale kommunikationsstrategi. Vi kan rådgive om alt fra jeres synlighed på Google og kendskabet til jer på de sociale medier, til trafikkilder, omsætningsgraden af produktportefølgen og optimering af den strategiske markedsføring. 

IMG_0856.jpg

Søgeoptimering


Det er vigtigt, at du løbende optimerer dit website, så søgemaskinerne prioriterer dit website frem for de andre. Søgemaskineoptimering (SEO) hjælper dig med at få større trafik til dit site, hvilket er det første skridt på vejen til at få nye kunder.

shutterstock_1088251700.jpg (1)

Adwords Annoncering (SEM)


Synlighed på Google, er vejen til nye kunder. Google Adwords er en helt unik annonceringsform, der giver omgående synlighed og positionering. Adwords hjælper din virksomhed med at annoncere jeres annoncer direkte mod den ønskede målgruppe. 

shutterstock_1022350030.jpg (1)

Robotic Process Automation


Automatiser de manuelle arbejdsprocesser med en kontorrobot (RPA) og frigiv både tid og ressourcer på din arbejdsplads.

shutterstock_1347774437.png (1)

Microsoft Power BI


Microsoft Power BI giver dig en real-time indsigt og værdifuld viden, som kan bidrage til hurtigere og kortere beslutningsprocesser. Power BI gør det nemt og enkelt at integrere med øvrige Microsoft produkter så som Excel, SQL mv., og det giver dermed muligheden for at samle de mange data der allerede nu findes i din virksomhed, i et brugervenligt rapporteringsværktøj som kan tilpasses af den enkelte medarbejder i virksomheden.

power-bi-its.png

ERP løsninger


Rådgivning i valg af ERP systeme, udvikling og special tilretning i Microsoft Dynamic NAV, C5 og UniConta. Vi fungerer som projektleder og bærer hele processen fra rådgivning, implementering til nøgle færdig løsning. Vi har in-house ERP- og software programmører og kan hjælpe i alle faser i ERP projekter. 

IT_Security_200618_00022_effect.jpg

Send besked