Microsoft Office 365 til virksomheder

Vi er Microsoft Silver Partner og kender alle applikationer, funktioner og muligheder i Microsofts Office 365. Derfor er vi den optimale samarbejdspartner, når din virksomhed har brug for rådgivning til udarbejdelse af en optimal Cloud-strategi.

Om Office 365

Microsoft Office 365 er en skybaseret abonnements tjeneste, der samler de bedste værktøjer til den moderne virksomhed, med kombinationen af de markedsledende apps som Word, Excel og Outlook samt effektive skytjenester som f.eks Microsoft Teams og OneDrive. Alt dette gør Microsoft Office 365 i stand til at skabe og dele ting lettere og hurtigere - hvor som helst og fra hvilken som helst enhed.      

Alle standard programmerne har det formål, at information frit kan flyde mellem medarbejdere, evt via OneDrive. Teams kan arbejde simultant i samme dokument, og foretage rettelser, uden hindring. Som nævnt herover er Microsoft Office 365  abonnements baseret og de lave startomkostninger gør Microsoft Office 365 til det foretrukne produkt, der på en fleksibel måde effektiviserer og styrker din virksomheds IT. Microsoft Office 365 er skalerbart og i kan derfor frit tilføje brugere og tjenester efter behov. Programmerne opdaterer sig automatisk så i altid har de nyeste funktioner i programmerne. 

Microsoft Office SharePoint er en online portalløsning, der gør deling af filer nemt uanset hvilket system i arbejder i og hvor i sidder. Den lette adgang til delte filer, styrker kommunikationen internt medarbejderne imellem og ligeledes eksternt med f.eks samarbejdspartnere. Den lette adgang til data understøttes også kommunikativt gennem Skype For Business/Teams, der er inkluderet i nogle af Microsoft Office 365 pakkerne.

Microsot Office 365 E3 Enterprise indeholder:

Word
Excel
PowerPoint
Outlook
OneNote
Publisher
Access
Skype for business
Microsoft Teams
OneDrive 
Exchange
Sharepoint

Microsoft Office 365 understøtter virksomheder og tilbyder fleksible og velkendte værktøjer som arbejder sammen på alle enheder, platforme og teams. De velkendte programmer som Word, Excel, Outlook, Powerpoint m.m. er en del af pakken.

Fordele ved Microsoft Office 365 :

Medarbejdere kan installere deres Microsoft Office licens på flere computere også private computere. Op til 5 installationer pr. licens. Medarbejdere kan installere deres Microsoft Office licens på Windows-tablets, iPad og Android tablet og de fleste mobil telefoner (tæller til de max 5 installationer pr. licens).

Skype for business – Udsende Skype for Business-møder på internettet til op til 10.000 personer, der kan deltage fra en browser på praktisk talt en hvilken som helst enhed. Chat – Kommuniker internt i virksomheden med chat og oplys andre om din tilgængelighed via din onlinestatus.

Kom godt i gang med Microsoft Office 365

Send besked