Microsoft Dynamics C5

C5 giver mindre virksomheder fuld overblik over økonomien og simplificerer arbejdsgangene i virksomheden. Microsoft Dynamics C5 er hurtigt at implementere, intuitivt at bruge i en travl hverdag og understøtter din virksomheds behov.

Mindre virksomheder

Den nye generation af Microsoft Dynamics C5 er målrettet mindre virksomheder, hvor Microsoft Dynamics NAV henvender sig til mellemstore virksomheder. Vækster virksomheden, eller der på anden måde bliver behov for mere funktionalitet, kan man nemt opgradere til Microsoft Dynamics NAV. Microsoft Dynamics C5 kan med en hostet ERP-løsning, lejes med en fast pris pr måned. Når man licenslejer disse systemer, opnår man en høj fleksibilitet og betaler kun for de brugere, der har adgang til økonomisystemet. 

Den "gamle" version af C5 er stadigvæk aktiv i en række mellemstore virksomheder i dag, og derfor tilbyder Microsoft en migrering fra den "gamle" C5 til Dynamics NAV. ITSecurity tilbyder hjælp til migrering data, der flytter de "gamle" C5 data til f.eks NAV eller Uniconta.

Kom godt i gang med Microsoft Dynamics C5

Send besked