Microsoft Azure er verdens største cloudbaserede databehandlingsplatform, som gør det nemt at opbygge, installere og administrerer din data, software, apps og lignende. Kort sagt fungerer Microsoft Azure som dit eget serverrum eller datacenter – blot placeret i skyen. Slip for bekymringerne om hvornår dine servere skal udvides, hvornår dit hardware skal opgraderes, og hvorvidt dine systemer kan følge med din virksomheds ambitioner.

Microsofts Azure-platform giver din virksomhed mulighed for at gøre brug af et enormt udvalg af offentlige sky-ressourcer. Udover næsten uendelig lagring af data kan du også afprøve og implementere nye teknologier, og få muligheden for at udvide din virksomhed hurtigere og uden startinvesteringer.

Fordele ved brug af Microsoft Azure

Vi anbefaler Microsoft Azure når I stiller høje krav til jeres datasikkerhed, og samtidig vil opnå besparelser, hvad enten I er en lille, mellem eller stor virksomhed. En af fordelene ved Azure er, at det understøtter hvilket som helst styresystem, samt de programmer og tjenester der udvikles. Samtidig opnår I en langt mere enkel IT-infrastruktur i forhold til et almindeligt datacenter med servere, lager osv. Derved sparer I udgiften til hardware, strøm, køling og lokation, og vælger samtidig en grønnere løsning.

Kort sagt giver Azure dig mulighed for at ændre den måde du driver din forretning på. Dette giver dine IT-medarbejdere mulighed for at fokusere på andre projekter og opgaver som giver grobund for at virksomheden kan vækste, frem for at bruge tiden på drift og support.

Med Azure kan du skalere op og ned efter behov, og dermed undgå at betale for unødvendige mængder data. Dette betyder at du eksempelvis nemt og hurtigt kan tilrettelægge dit dataforbrug efter antallet af medarbejdere, eller slukke for serverne i de tidsrum hvor ingen medarbejdere gør brug af eksempelvis jeres ERP-system.

Høj skalerbarhed

Microsoft Azure kan skaleres op og ned alt efter jeres behov, og I betaler kun for jeres forbrug. I slipper altså for unødvendige investeringer i eget IT-udstyr, og har dermed fuldt overblik over jeres cloud-omkostninger.

Mobile arbejdsstationer

Med Microsoft Azure får I frihed til at arbejde fra hvilken som hvilken som helst enhed, når som helst. Du og dine medarbejdere kan dermed altid tilgå jeres dokumenter, som er gemt og beskyttet i skyen.

Maksimal sikkerhed

Azure overholder en lang række internationale standarter for sikkerhed og behandling af data. Dette er ligeledes din forsikring for, at dine data og oplysninger er i sikre hænder ved brug af Microsoft Azure.

99,95% oppetid

Når du hoster i Microsoft Azure, opbevares dine data sikkert, samtidig med at opdateringer automatisk kører. Dette sikrer en oppetid på min. 99,95%, således I kan fortsætte uforstyrret med jeres værdifulde arbejde.

Sikkerhed frem for alt

Sikkerhedssystemerne er indbygget helt fra den første linje kode i udviklingen af Microsoft Azure, ud fra Microsofts egen Security Development Lifecycle (SDL). Azure følger alle best practices inden for sikkerhed, og anvender identitets- og adgangskontrol, fysisk og logisk isolering samt kryptering for at sikre alle data fuldt ud. Microsoft er anerkendt af EU’s databeskyttelsesmyndigheder for at overholde skrappe EU-lovgivninger omkring beskyttelse af personlige oplysninger.

Samtidig investerer Microsoft mere end 1 milliard USD årligt i forskning og udvikling af IT-sikkerhed, og har mere end 3.500 sikkerhedseksperter ansat, for at værne om din virksomheds tryghed. Azure har desuden flere certificeringer end nogen anden cloududbyder. Af samme grund betror 95% af Fortune 500-virksomhederne deres forretninger til Microsofts cloud-miljø. I kan altså roligt fokusere på jeres kerneforretning, velvidende om at jeres data er fuldt ud beskyttet mod eventuelle hackerangreb og datalæk.

Hybrid Cloud – det bedste fra begge verdener

Hybrid Cloud er en integreret cloud-service, som samler de bedste funktioner fra Public Cloud og private cloud, til at udføre bestemte funktioner i den samme organisation. På den måde kan din virksomhed udnytte fordelene fra forskellige IT-platforme på samme tid. Dataene bevæger sig mellem den private og offentlige cloud via en krypteret forbindelse, for at tilføre hybridclouds større fleksibilitet og udrulningsmuligheder.

Du kan for eksempel drage fordel af den offentlige cloud hvis du har store mængder af data, men ikke det store krav til sikkerhed, eksempelvis webbaseret mail, samt den private cloud til følsomme eller virksomhedskritiske oplysninger, for eksempel økonomisk rapportering.

Microsoft 365 - det naturlige valg med Microsoft Azure

Ved skift til Microsoft Azure, vil Microsoft 365 være det naturlige valg at kombinere. Dette omfatter bl.a. Microsoft 365 Business Premium, herunder Office-pakken bestående af bl.a. Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook og OneNote. Disse har desuden den fordel, at opdateringer, udrulninger og licenser fungerer som en tjeneste. Når programmer er installeret på din enhed, er funktionerne tilgængelige, selv når du er offline.

Udover Microsoft 365-pakkerne kan du samtidig drage fordel af Exchange Online til mail og kalenderstyring, SharePoint Online samt OneDrive for Business til samarbejde, arbejdsprocesser og filsynkronisering, og Microsoft Teams til tale, chat, møder og gruppesamarbejde. 

Læs mere om Microsoft 365 her

Hvornår bør man flytte i skyen?

De fleste virksomheder, uanset størrelse og branche, kan drage store fordele ved at vælge en cloud-løsning. Om din virksomhed bør flytte, og i så fald, hvor meget I bør flytte, er altid en individuel beslutning. Kan I nikke genkendende til et eller flere af de nedenstående punkter, er det en god indikator på, at I er klar til at flytte i skyen.

• Dine medarbejdere arbejder fra forskellige lokationer og er ofte på farten. Men en cloud-løsning får I mulighed for at arbejde fra hvilken som helst lokation og enhed, blot der er forbindelse til internettet.

• I er dårlig udrustet mod et eventuelt hackerangreb. Microsoft Azure overholder over 90 internationale standarder, og har dermed den største portefølje i branchen. I får derfor den nyeste IT-sikkerhed så I står sikkert mod f.eks hackere, ransomware, virus og andre trusler.

• I bruger for meget tid og ressourcer på drift og vedligehold af IT-systemer. Ved at flytte din virksomheds IT i skyen, frigøres mere tid til at kunne fokusere på det der er værdiskabende for jer.

• Markeds- og konkurrenceforholdene gør det nødvendigt for din virksomhed at op- og nedjustere sine aktiviteter inden for en kort periode. Med Microsoft Azure kan du hurtigt skalere efter jeres behov.

• I bruger for mange penge på at lappe jeres nuværende IT-løsning. Opdateringer, reparationer og reservedele til hardware er både tidskrævende og dyrt. Hold trit med den digitale udvikling ved at flytte jeres IT-infrastruktur i skyen.

Vi er klar, når I er – kom i gang med Microsoft Azure

Hos ITSecurity går digitalisering og IT-sikkerhed hånd i hånd. Du kan derfor være sikker på, at vi altid tænker sikkerhed ind i alle aspekter af den løsning vi tilbyder dig. Vores løsninger er altid bygget på viden og erfaring fra vores professionelle IT-specialister, baseret på software og hardware leveret fra nøje udvalgte samarbejdspartnere.

Hos os får du ikke alene sikkerhed. Du får også en skræddersyet cloud-løsning med mulighed for at skalere op og ned efter jeres behov. Vi tilbyder dig altid den løsning, ud fra de cloudbaserede fordele, der giver mest værdi for din virksomhed. Forkort tiden fra tanke til handling, og kom i gang med at høste Microsoft Azures mange fordele.

Har du spørgsmål til Azure, brug for en uforpligtende snak omkring jeres cloud-muligheder eller noget helt tredje, så er I altid velkomne til at kontakte os.

Kom godt i gang med Microsoft Azure

Send besked