Hos ITSecurity udvikler og sælger vi en bred vifte af software løsninger. Vores software dækker de fleste behov, der er i virksomhederne, som f.eks. Microsoft Office 365, der indeholder Word, Excel, PowerPoint, OneNote, SharePoint, Teams, PowerApps, Power BI og meget andet. Vi tilbyder også ERP systemer i form af Microsoft Dynamics NAV, Mirosoft Dynamics C5, og UniConta. 

Tidsregistrering


Punch In er et enkelt og intuitivt redskab til tidsregistrering af arbejdstid, fravær og aktiviteter for timelønnede og funktionæransatte. Punch In - Ét tidsregistreringssystem - mange fordele.

ITS_Punchin.jpg

Microsoft Office 365


Microsoft 365 er den nye power platform og styrker din virksomhed. Indeholder de kendte programmer Word, Excel og PowerPoint, samt en lang række ekstra tjenester og værktøjer. Office-apps samt andre produktivitetstjenester via internettet (skytjenester). 

office365.png (2)

Antivirus


Med ITSecuritys Next-gen Antivirus Endpoint Protection-løsning får du en teknologi, som beskytter dig mod en bred vifte af IT-trusler. Hver gang du åbner en e-mail eller besøger et websted, beskytter vores software dig og din virksomhed.

s.png

Anti-spam


Spam udgør et stort problem for mange virksomheder, som hver dag bliver ramt af tusindvis af skadelige og uønskede mails. I dag udgør 90-95 % af alle mails spam! Spam elimineres inden den når jeres netværk, e-mailserver og klienter.

spam.png (1)

Microsoft Power BI


Microsoft Power BI er det ideelle Business Intelligence værktøj til synliggørelse og analyse af en hver form for data. Har du brug for at tage pulsen på din virksomhed, visualisere og dele rapporter, så er Microsoft Power BI det oplagte valg.

power-bi-its.png

Microsoft Dynamics 365 Business Central


Microsoft Dynamics 365 Business Central er et dansk økonomistyringsprogram og en global ERP-løsning (Enterprise Resource Planning), der giver små og mellemstore virksomheder en større kontrol over deres økonomi og samtidig en forenkling af processerne omkring supply chain, produktion og drift.

ms dynamics nav.png

Microsoft Dynamics C5


Den "gamle" version af C5 er stadigvæk aktiv i en række mellemstore virksomheder i dag, og derfor tilbyder Microsoft en migrering fra den "gamle" C5 til Dynamics NAV. ITSecurity tilbyder drift og udvikling af Microsoft Dynamics C5. 

microsoft c5.png

Microsoft Azure


Azure.jpg

UNICONTA


Uniconta er et billigt cloud-baseret økonomisystem. Leder du efter et billigt økonomisystem, så er Uniconta det helt rigtige valg. Prisen går fra kun 99,- kr. til 249,- kr. pr. bruger pr. måned - alt efter hvilken version man vælger. ITSecurity er forhandler af økonomisystemet Uniconta. 

uniconta.png

Priser på Hosting af websites


Har du brug for hosting af dit website, så kan ITSecurity hjælpe dig. Her kan du bestille en pakkeløsning, eller kontakte os hvis du er i tvivl eller har en speciel opgave. Hos ITSecurity tager vi sikkerhed alvorligt og vores datacenter, er et af Danmarks mest sikre datacentre.

shutterstock_712815163.jpg

Cookiebot


IT_Security_120419_00206.jpg

Mobile WMS


Mobile WMS (Warehouse Management System) fra Tasklet Factory er en stregkodescanningsløsning der optimerer lagerprocesserne. Det integreres med ERP-systemets standard lager- og logistikfunktioner.

Tasklet_cover.jpg (1)

Sikkerhed og Backup - Veeam


Pas på de værdifulde aktiver - som din virksomheds data. Sørg for nem Backup af data, filer og/eller virtuelle maskiner.

Veeam Cover1.png

Cloud Management Pakker


it-sikkerhed.png

Send besked