sikkerhed

Sikkerhed hos ITSecurity

Din IT-løsning er i trygge hænder hos ITSecurity

Som din eksterne IT-ansvarlig, sørger ITSecurity for al drift og udvikling - og vigtigst af alt løser vi problemerne, inden de opstår. Vi overvåger nemlig vores kunders IT døgnet rundt, og har stor fokus på cyberkriminalitet. Vi sørger for vedligehold og sikring af alle IT-løsninger. Dermed er din løsning altid opdateret og sikret mod nedetid.
 
På den måde får du sikkerhed, service og tryghed på abonnement og altid til en fast pris.
 
Alle serverløsninger står i vores datacenter i Ballerup. Her er sikkerhedsniveauet og driftsstabiliteten meget høj. Det omfatter bl.a. redundante strømforsyninger, internetforbindelser samt kølings- og brandslukningssystemer. Adgang til serverrummene er overvåget og blandt andet sikret med iris- og fingeraftryksscanning.
 
3-2-1 backup
 
Når vi tager backup hos ITSecurity gemmes dine data ikke kun et sted. Vi efterlever 3-2-1 stategien. Det betyder, at vi gemmer mindst 3 kopier af dine data. De 3 kopier gemmer vi i mindst 2 forskellige formater, og heraf bliver mindst 1 af disse kopier gemt på en anden fysisk placering. På den måde er dine data altid i sikre hænder hos os - uanset om du vælger en public cloud, private cloud eller en kombination.

 

ITSecurity betyder sikkerhed.. og navnet forpligter

cyber3

Har din virksomhed en cyberforsikring?

Som kunde hos ITSecurity er din virksomhed ikke automatisk dækket for tab i tilfælde af cyberkriminalitet. Skulle din virksomhed blive udsat for et hacker- eller ransomwareangreb, dækker ITSecurity ikke for omkostninger forbundet med dette, men man bør afdække risikoen igennem en cyberforsikring.  

Hos ITSecurity gør vi alt for at sikre vores kunders data. Vores servere er fysisk placeret i et af Danmarks mest sikre hostingcentre i Ballerup. Er du kunde hos ITSecurity har du sikker backup med 24/7/365 overvågning og dermed Fast Recovery, som giver dig den højest mulige sikkerhed.

Selvom sikkerheden er i top hos ITSecurity, kan din virksomhed blive ramt af cyberkriminalitet. Det er derfor yderst vigtigt, at din virksomhed har sin egen cyberforsikring. 

En cyberforsikring kan bl.a. dække:

 • Driftstab ved nedbrud af sikredes computersystemer og/ eller tab af data forsaget af tredjemands IT-kriminelle handling
 • Overvågningsomkostninger i forbindelse med persondata, der er stjålet, hvorefter man overvåger nettet for at se, om det dukker op igen
 • Cyberafpresning hvor sikrede betaler løsesum
 • Omkostninger til genetablering af renommé
 • Omkostninger til at gendanne data

ITSecurity anbefaler ... 

– at du kontakter dit forsikringsselskab angående en cyberforsikring. Du kan også kontakte vores samarbejdspartner Söderberg & Partners, som uforpligtende kan rådgive dig om muligheder og løsninger for den helt rigtige dækning.

Kontakt Dan Martin Bøje Andersen på:
Dan.andersen@soderbergpartners.dk eller tlf. +45 2090 9945 / mobil +45 2090 0106

 

Læs mere her (Pdf)

ransomware

Gode tips til at undgå ransomware

Der har været over dobbelt så mange ransomware-angreb i 2017 som i hele 2016!

Ransomware er skadelig software, som låser dine computerfiler. Herefter afpresses ejeren af den inficerede computer til at betale løsepenge for at få sine egne data igen. Ordet er en sammentrækning af de engelske ord “ransom” (løsesum) og “software” (programkode).

Ransomware sendes via mails, bannerreklamer eller sociale medier. Når du klikker på en vedhæftet fil, et link, eller besøger en hjemmeside, som er inficeret med ransomware, begynder alle dine data på computeren at blive krypteret (låst).

Gode tips

 • Åbn aldrig vedhæftede filer eller SMS’er fra nogen, som du ikke kender.
 • Tænk dig om, inden du klikker på reklamer og konkurrencer.
 • Brug en pålidelig og opdateret sikkerhedsløsning.
 • Begræns adgangen til delte dokumenter.
 • Begræns adgangen til installation af software.
 • Er du i tvivl, om en mail er falsk, så tal med en kollega.
 • Opgrader til Windows 10. Undgå Windows XP eller tidligere versioner.
 • Hold øje med stavefejl og mærkelige formuleringer i mails og SMS’er.
 • Vigtigst af alt: HUSK backup.

 

Hvad gør jeg, hvis uheldet er ude!

Har du klikket på et link eller en vedhæftet fil med ransomware, skal du omgående logge af Remote Desktop/fjernskrivebordet eller lukke ned, hvis du kører Outlook lokalt på din PC eller Mac.

Er du kunde hos ITSecurity, skal du omgående ringe på vores hovednummer 70 250 740. Beskriv hvad det drejer sig om, og hvornår brugeren er kommet til at åbne/eksekvere filen.

De typer af ransomware, som vi kender på nuværende tidspunkt, afvikles i brugerkontekst. Det betyder, at skaden bliver standset så snart brugeren logger af. Det er derfor ekstremt vigtigt, at få logget af, så snart man har mistanke om fejlen. Klik på Log af og ikke kun på afbryd forbindelsen!  

Der sker ikke noget ved at åbne og læse mailen. Der sker kun skade på systemet, hvis du trykker på links eller vedhæftede filer!

Skulle I have spørgsmål, kan I kontakte ITSecurity på 70 250 740 eller support@itsecurity.dk

fake

Fake president-svindel

Det er en svindelmetode, som går ud på at få intetanende medarbejdere til at udbetale penge eller udlevere information.

Medarbejdere i større virksomheder modtager et opkald eller en mail fra deres direktør, som lige vil have dem til at overføre penge eller sende fortrolige oplysninger. De godtroende medarbejdere parerer ordre og finder først senere ud af, at det ikke er deres direktør, men en IT-kriminel, de har haft i telefonen eller fået mail fra.

Denne type svindel hedder ”fake president-svindel” og bliver mere og mere udbredt.

 

fup

Falske mails og SMS’er i omløb

Der bliver sendt falske SMS’er rund med Nets og Apple som afsender. Her truer afsenderen (hackerne) med at slette dit NemID og Apple-id, hvis du ikke reagerer. Det er naturligvis falsk.

Modtager du mistænkelige mails eller SMS’er, så slet dem med det samme eller kontakt os på support@itsecurity.dk

faktura

Falsk faktura

Hold øje med denne aggressive salgsmetode!

Modtager du en faktura fra virksomheden OfficeMax skal du passe på! Virksomheden benytter en meget aggressiv salgsmetode. De sender fakturaer på ydelser, som modtageren aldrig har købt. 

Med meget små bogstaver står der en lang tekst, som slutter med; Offer valid for 14 days. Should you not wish to accept this offer you do not need to notify us but simply disregard this offer.

Betal ikke denne faktura, hvis den ender i din virksomheds postkasse!