raadgiver

Godkendt som rådgiver

ITSecuritys CEO, Palle Ladefoged, er blevet godkendt som rådgiver hos Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion under Væksthus Midtjylland.

Vi glæder os til at rådgive virksomheder omkring digitalisering og IT.

Væksthus Midtjylland er et af de fem regionale væksthuse, der blev dannet ved kommunalreformen i 2007. Væksthusene skal opbygge internationalt førende kompetencer i problemafklaring, uvildig vejledning og henvisning af nye og mindre virksomheder med vækstambitioner.

Læs mere her: http://www.erhvervspartnerskabet.dk/raadgivere

 

flytte
flytte2
flytte3
flytte5

ITSecurity er flyttet i nye flotte lokaler

Da ITSecurity har vokseværk, kan vi ikke længere være i vores gamle lokaler på Strandvejen 9. ITSecurity er derfor flyttet i nye kontorlokaler i Visionshuset, Visionsvej 51, 9000 Aalborg. 

I Visionshuset har ITSecurity 729 m2  flotte kontorlokaler i moderne omgivelser. Visionshuset blev opført i 2011/2012, og ligger på en del af Eternitgrunden, hvor de gamle Eternitfabrikker tidligere lå. Visionshuset er på 12.000 m2 og tegnet som et "H". Det er bygget i eksklusive materialer med flot og kreativ arkitektur med det nyeste teknik inden for indeklima og materialevalg. Visionshuset betegnes som et flerbrugerhus med fælles kantine og mødefaciliteter.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores fine nye kontorlokaler.

am

OM OS

Det hele startede, da Palle Ladefoged fik sin første Amstrad computer af sine forældre, da han var syv år gammel. I 1991 stiftede Palle Ladefoged virksomheden Musik og Data, som i 2001 blev til ITSecurity. Meget vand er løbet under broen, og i dag beskæftiger ITSecurity 25 medarbejdere.

Hos ITSecurity er vi alle eksperter på hver vores IT-område. Med alle de kompetencer samlet på et sted, er der ikke den udfordring, som vi ikke kan klare.

Din IT-løsning er i trygge hænder hos ITSecurity. Vi sørger for det hele, uanset om du skal have lavet et nyt website eller du ønsker IT-outsourcing med en cloudløsning, hvor din virksomheds data og software bliver hostet i skyen.

 

We’ll back you up!

 

Billeder 960x960 Rund2

25-års jubilæum 2016

Det hele startede da ITSecuritys CEO, Palle Ladefoged, fik sin første Amstrad computer af sine forældre, da han var syv år gammel. I 1991 stiftede den dengang 18-årige Palle Ladefoged virksomheden Musik & Data, som i 2001 skiftede navn til ITSecurity.

Meget vand er løbet under broen siden da, og i 2016 kunne ITSecurity fejre 25-års jubilæum.