arrangement

Invitation til arrangement om IT-sikkerhed

Danske virksomheder bliver i stigende grad udsat for IT-kriminalitet og det er et emne, der ofte ses i nyhederne. IT-kriminalitet er en paraplybetegnelse for en lang række forbrydelser, der foretages med computerbaseret teknologi. De it-kriminelle er blevet dygtigere til at bryde igennem sikkerheden i virksomheder, og det er eksempelvis afpresning om lækning af hemmeligt data og ”låst adgang” til data, der bruges som indtjening af de it-kriminelle.

Hos ITSecurity tager vi sikkerhed alvorligt. Derfor inviterer vi hermed dig til et gratis arrangement om IT-sikkerhed, hackerangreb, ISAE 3402 revisionsstandard og GDPR (persondataforordningen).

ITSecurity opfylder kravene i den internationale revisionsstandard, for uafhængige erklæringer om informationssikkerhed (ISAE 3402). I praksis betyder det at vi nu kan dokumentere, at den indførte informationssikkerhed omkring de leverede hostingydelser, er fyldestgørende og betryggende, samt i overensstemmelse med kundekontrakten og gældende lovgivning.

Tilmelding: Send en mail til Charlotte Vangsgaard på cv@itsecurity.dk (Skynd dig, først til mølle ...)
Dato: Arrangementet finder sted den 25. januar 2018.
Tidspunkt: 12:30 - 16:15
Sted: Visionscaféen, Visionsvej 51, 9000 Aalborg.
Pris: Gratis

 

Invitation og program (4-sidet Pdf)

 

I samarbejde med:
Halftone - Nordjyllands Politi - Söderberg & Partners - Commaxx