ITSecurity - Modern workplace

it's IT supporterer erhvervskunder og har åbent på mail og telefon mellem 8.00-16.00 på hverdage (fredag 8.00-15.30).
Efter normal åbningstid overtager vores vagtteam, som står klar hele året rundt.

Fejl og spørgsmål kan indrapporteres ved at sende en mail til vores IT-support på: support@itsit.dk

Alternativt kan vi kontaktes på telefonen, hvor vores team sidder klar til at tage imod opkald.

Support telefon: +45 70 250 740

Henvendelser udenfor almindelig arbejdstid vil blive omstillet til vores vagttelefon. Denne kan benyttes ved forretnings-, eller driftskritiske nedbrud på systemet.

75% af de sager vi modtager bliver løst indenfor 8 arbejdstimer og 95% af sagerne bliver løst indenfor 24 arbejdstimer efter modtagelse.

 

SUPPORT

+45 70 250 740

_Modern workplace

Ønsker I at blive "A Modern Workplace"? Vi hjælper jer med at optimere jeres arbejdsprocesser, så I nemt imødekommer de stigende krav fra vores digitale verden.

Modern Workplace er en Microsoft tjeneste, der nedbryder barrierene mellem afdelingerne og forstærker samarbejdet i virksomheden. Via Cloud-teknologi har I altid mulighed for at tilgå virksomhedens teknologier, uanset hvor I er, eller hvilke enheder I arbejder fra.
Når medarbejderne indgår i en digital og fleksibel arbejdsplads, opnår I en højere produktivitet og mere engagerede og tilfredse medarbejdere. 

Hvad er fordelene ved Modern Workplace?

Fleksibel produktivitet
Mobilitet er lig med mere frihed. Med Microsoft-løsningen Modern Workplace kan I frigøre virksomhedens medarbejdere fra tid, sted og enhed, og blandt andet øge effektiviteten og kreativiteten.

Nemmere samarbejde
Kommunikations- og samarbejdsværktøjer er med til at gøre virksomheden til en samlet enhed, hvilket øger effektiviteten for både den enkelte medarbejder og det samlede team.

Optimal sikkerhed
Moderne IT-løsninger kræver lige så moderne sikkerhedsløsninger. Beskyt virksomhedens systemer og filer med multifaktorgodkendelse og klassificering.

Bedre resultater
Professionelle salgs- og økonomistyringsprogrammer skaber oversigt og fremmer nye muligheder for medarbejdere og virksomheden generelt.

Etablér en produktiv arbejdsplads bygget på Microsoft 365

Microsoft 365 samler de bedste værktøjer og danner grundlaget for at Modern Workplace kan implementeres optimalt. Det er en Cloud-baseret abonnementstjeneste, der styrker kommunikationen, og i sidste ende, resultaterne for hele virksomheden. På den måde kan I samarbejde problemfrit ved hjælp af moderne teknologier så som Microsoft Teams.

I sammensætter selv hvilke software-programmer virksomheden skal have, for at kunne være så produktiv som muligt. Vi guider jer naturligvis fra sidelinjen, og sørger for at alle programmerne kører som de skal - døgnet rundt, 365 dage om året.

_Kontakt os