Det siger vores kunder

Her på siden kan du læse alle vores kundecases. Her fortæller vi, hvordan vores kunder har oplevet samarbejdet med os. De har alle haft forskellige udfordringer og problemstillinger, som ITSecurity har været med til at løse og optimere.

Lars Bo Christensen
Lars Bo Christensen Kontakt via email
Uni-Food

Uni-Food Technic A/S

Uni-Food blev ramt af et ransomware-angreb tilbage i slutningen af 2016, og her opdagede de, at de stod uden en valid backup. Der var ikke taget backup af deres data i mange måneder. Det viste sig, at deres tidligere leverandør havde leveret en dårlig backup-løsning, som var blevet hacket af professionelle IT-kriminelle.

Uni-Food havde derfor akut brug for IT-support og havde tilfældigvis hørt om ITSecurity fra en medarbejder. ITSecurity tog ud til Uni-Food samme dag og konstaterede, at den var helt gal. Uni-Food var blevet udsat for et ransomware-angreb, der havde krypteret/låst alle deres dyrebare datafiler. For at få dataene tilbage krævede de IT-kriminelle løsepenge i form af bitcoins.

– Vi stod med håret i postkassen og kunne ikke få hjælp af vores tidligere leverandør. ITSecurity var superhurtige til at komme ud til os og få diagnosticeret problematikken, hvilket var en virkelig positiv oplevelse, da vi netop følte, at vi var blevet overladt lidt til os selv. Vi fik løsningsmulighederne præsenteret, og vi følte, at der skete noget, udtaler Nina Munkholm Collet fra Uni-Food.

 

Læs hele kundecasen her

rtx

RTX A/S

RTX har fået en skræddersyet Umbraco-webløsning, der overholder alle virksomhedens krav til struktur, funktionalitet og design. Løsningen er let tilgængelig, så medarbejdere uden it-baggrund nemt kan tilføje og ændre i indhold på sitet.

»Vi er meget tilfredse og glade for resultatet, og vi har fået positiv respons fra vores brugere,« udtaler President of Design Services Jens Christian Lindof fra RTX.

Det var optimal projekthåndtering, god planlægning og RTX’s professionelle tilgang til projektet, som blev vejen til succes.

 

Læs hele kundecasen her

hasserisflyt

Hasseris Flytteforretning

ITSecuritys udviklingsafdeling fik til opgave at udvikle en brugervenlig webløsning, der skulle gøre det lettere for medarbejderne hos Hasseris Flytteforretning at udføre det daglige arbejde.

Det tætte samarbejde mellem Hasseris Flytteforretning og ITSecurity blev kilden til gode ideer, som førte til udviklingen af moduler til styring af bemandingen, kalender samt et lagerstyringssystem, der kan give overblik over fjernlageret.

»Det har været en spændende rejse, og det går rigtig godt med at bruge de forskellige modulløsninger. Vores medarbejdere har taget det utrolig flot. Jeg var bekymret for deres reaktion på de nye arbejdsmetoder, men de har alle suget det til sig fra dag ét. De er alle blevet glade for modulløsningerne,« fortæller Kristian Juul.

 

Læs hele kundecasen her

nordiq

Nordiq A/S

Nordiq havde i flere år benyttet sig af flere forskellige IT-leverandører, dette havde ikke været helt problemfrit. ”Alt for ofte sad vi med følelsen af, at vi blev spillet ud imellem vores leverandører” siger direktør Peter Larsen. Derfor tog Nordiq beslutningen om at ligge alle deres IT-forretninger hos ITSecurity A/S.

»Vores erfaringer med ITSecurity går snart 15 år tilbage. Det har været en utrolig rejse, og vi er glade for og have haft ITSecurity med på sidelinjen som sparrings-partner på vores IT,« siger direktør Peter Larsen.

I dag har Nordiq én hovedleverandør på IT. Dette betyder en langt hurtigere vej fra beslutning til handling, om det er ændringer i deres Cloudmiljø, nye oprettelser i deres ERP system eller implementering af ny webshop.

 

Læs hele kundecasen her

BusinessInstitute

BUSINESS INSTITUTE DENMARK

I sommeren 2016 besluttede Business Institute, at det var på tide med en opfriskning af deres visuelle identitet. De kontaktede derfor ITSecurity med henblik på en ny hjemmeside.

»Der var enorm styring på processen fra ITSecuritys projektleder. Vi vidste hele tiden, hvor vi var på vej hen, da alt det grafiske layout var udarbejdet på forhånd. Det var en positiv oplevelse og det gav en tryghed, at alt var defineret på forhånd. Jeg følte at vi talte samme sprog,« udtaler studieleder Chrestina Munkholm Ib.

»Jeg er utrolig glad for resultatet og hele processen. Det har været en god oplevelse at arbejde sammen med både projektleder og webudvikler. Det er blevet et helt unikt resultat. Hjemmesiden viser vores DNA, og hvor vi skiller os ud fra konkurrenterne,« udtaler Chrestina Munkholm Ib.

 

Læs hele kundecasen her

 

MEST BusinessService

MEST BUSINESS SERVICE

Mest Business Service er yderst tilfreds med deres hostede fjernskrivebordsløsning hos ITSecurity. Den er langt mere sikker og langt hurtigere end hos den tidligere cloudleverandør.

»De første dage efter flyttet var der kun småting som f.eks. opdateringer. Vores uro gik på, hvordan supporten virkede via mail, som vi lige skulle vende os til. Vi oplevede dog at, hvis vi skrev at det hastede, blev vi ringet op inden for 5 min. Det var meget positivt.

Efterfølgende har vi haft småspørgsmål i ny og næ, og vi har kun oplevet at ITSecurity vender lynhurtigt tilbage. Så vi er blevet meget trygge,« udtaler direktør Mette Daugbjerg.

 

Læs hele kundecasen her

Reeholm

REEHOLM & BREDAHL

»Vi har leaset en server, der kan klare de tunge tegninger og beregningsprogrammer, vi arbejder med. Dernæst har vi fået automatiseret vores backup-funktion, og så giver det arbejdsro, at vi ikke selv skal rode med IT, fordi vi nu har fået en it-afdeling ud af huset,« fortæller indehaver Jakob Keller fra Reeholm & Bredahl.

 

Læs hele kundecasen her

 

PJ management

PJ Management

»Vi har et IT-system, som vi i dagligdagen ikke tænker over, fordi det virker bare. Skulle der en sjælen gang være en udfordring, ringer vi bare ind, og problemer er løst inden for meget kort tid. Vi bliver ikke flået på grund af vores faste abonnement. Det kan vi Nordjyder godt lide. Når jeg får en ny medarbejder ringer jeg bare ind og fortæller, hvornår vedkommende starter, så er det klar på dagen. ITSecurity klarer ovenikøbet introduktionen til systemet. Det spare mig for en masse tid,« fortæller direktør Per Jørgensen.

 

Læs hele kundecasen her

 

jyskkemi

Jysk Kemi Service A/S

»Med ITSecurity har vi fået en aktiv sparringspartner, som hjælper med at udviklet vores forretning på flere områder. Når vi har IT-problemer kan det ikke vente til i morgen, det er nu de skal løses, og det er ITSecurity utrolig dygtige til. Vi oplever at have en yderste kompetent samarbejdspartner, som skal hjælpe os videre mod fremtidens IT-systemer,« siger direktør John Thorsø.

 

Læs hele kundecasen her