Compliance

Dokumentation for opfølgning og efterlevelse af reglerne fra f.eks. myndigheder, revision, lovgivning m.fl. er kritisk, at have kontrol over. Derfor er det vigtigt, at man vælger en leverandør, der lever op til dine compliance-krav, og at processer og procedure er i orden.

En række bestemmelser kommer fra myndigheder og revision, andre fra kunder eller interne regler. Derfor kan det være afgørende at have veldokumenterede og afprøvede procedure, logs, analyser som dokumentation, når i skal bevise, at i overholder de nødvendige compliance-krav.

Hos ITSecurity har vi et højt niveau for dokumentation og rapportering. Det kommer til udtryk i vores fornyligt opnået internationale revisionsstandard, for uafhængige erklæringer om informationssikkerhed (ISAE 3402).

Compliance og Certificeringer


Det er vigtigt, at du vælger en leverandør, der lever op til dine compliance-krav, og at processer og procedure er i orden. ITSecurity er ISAE 3402 certificeret, og dermed har vi en uvildig garanti for informationssikkerheden af din IT drift. 

IT_Security_270619_01068_effect.jpg

GDPR og ISAE-3402, type 2


ITSecurity fik i januar måned (2018) en ISAE3402 revisorerklæring fra revisionsfirmaet BDO. Revisorerklæringen har især betydning i forbindelse med EU’s persondataforordning, som træder i kraft den 25. maj 2018. Persondataforordning anbefaler nemlig, at man benytter certificerede databehandlere. Læs hvad det betyder for dig.

IT_Security_200618_00394_effect.jpg

Send besked